شرکت پالار ایمن هوشمند

شرکت پالار ایمن هوشمند با نام تجاری ELEVIA فعالیت خود را با هدف تولید محصولات خانه هوشمند و سیستم های ایمنی با محوریت IOT در تبریز در فضایی به وسعت 12000 متر مربع آغاز نمود. این شرکت تنها شرکت تولیدکننده محصولات خانه هوشمند می باشد که موفق گردیده است با همکاری شرکتهای بزرگ تولیدکننده لوازم خانگی ایرانی، کلیه محصولات این شرکتها را در یک بستر IOT یکپارچه، هوشمند نموده و به معنای واقعی یک خانه تماماً هوشمند را به مشتریان خود عرضه نماید.

شرکت پالار ایمن هوشمند از شرکتهای زیر مجموعه شرکت صنایع صبح پالار آسیا می باشد که در سال 1379 توسط دکتر جعفر صبحی، از اساتید برجسته برق و الکترونیک دانشگاه تبریز، در زمینه طراحی و تولید سیستم های الکترونیکی در یکی از بزرگترین شهرهای صنعتی کشور، شهر تبریز، تأسیس گردید. اولین سیستم اتوماسیون تولیدی این شرکت مربوط به دستگاه تست انتهای خط تولید یخچال که در سال 1379 طراحی و تولید شده به دنبال آن نیز در سال 1381 اولین محصول تولیدی شرکت بنام کلید کولر کنترل از راه دور، طراحی و سپس به تولید انبوه رسید. این امر زمینه ساز تولید سایر محصولات شرکت در سالهای متمادی گردید. با گذشت 22 سال از تاسیس شرکت صنایع صبح پارلار آسیا، این شرکت به عنوان بزرگترین تولید کننده سیستم های الکترونیکی لوازم خانگی در کشور، با تکیه بر نیروهای متخصص دانشگاهی و کارآمد خود، توانست با طراحی و تولید بیش از 500 نوع محصول الکترونیکی در زمینه های مختلف مانند سیستم های کنترلر و نمایشگر لوازم خانگی، اتوماسیون صنعتی و خودرو سازی ، نقش خود را خودکفایی در زمینه تولید بردهای الکترونیکی در ایران با شایستگی ایفا نماید.

واحد تولید

واحد تولید با بهره گیری از مدرن ترین دستگاه های مونتاژ تمام اتوماتیک SMT و نیمه اتوماتیک THT و دیگر سیستم های مدرن اتوماتیک، روزانه بالغ بر ۱۰،۰۰۰ عدد ُبرد تولید می کند که البته این رقم بنابر درخواست مشتری و با تکیه بر توانایی سیستم های تولیدی شرکت قابل ارتقا است.

واحد تحقیق و توسعه

دپارتمان تحقیق و توسعه از بدو تاسیس شرکت، همواره ٪۳۰ از مجموع کارمندان شرکت را تشکیل می دهد؛ این واحد متشکل از دانش آموختگان مراکز آموزش عالی در رشته های الکترونیک، مکانیک، کامپیــوتر، طــراحی صنعتی و… می باشد. در این واحد تمامی مراحــل مربوط به انجام تحقیقـات امکان سنجی، مطالعات اولیه و طراحی صورت می گیرد و در نهایت محصولی متناسب با نیاز بازار و طبق آخرین استانداردهای کنترل کیفی طراحی می گردد.

واحد کنترل کیفی

واحد کنترل کیفی بعنوان ناظر اصلی سیستم ردیابی تولید، علاوه بر نظارت بر ردیابی عملیات، کنترل مواد ورودی ، فرآیند تولید و محصول نهایی بر اساس استاندارد جهانی (...AQl,IPC,MIL) را انجام می دهد و گزارش های مختلف از درصد معیوبی خط تولید، مرجوعی محصول در فواصل زمانی منظم آماده و ثبت می نمایند ، تا براساس اقدامات اصلاحی پیشنهادی، برای افزایش کیفیت محصولات مورد بهره برداری قرار گیرد.

واحد طرح و برنامه

وظیفه اصلی طرح و برنامه، برنامه ریزی استراتژیک، تدوین نقشه راه و طرح های کسب و کار و حل مسائل سیستمی و فرایندی سازمان با توجه پیچیدگی آن و کمک به یکپارچگی و مدیریت سازمان و بهبود کیفیت محصول می باشد. اساس کار سیستم های مدیریت، چرخه دمینگ می باشد که در سه بعد اصلی زمان، هزینه و کیفیت به بهبود و بهینه سازی فعالیت های سازمان کمک می کند.